#Logo #WebSite #MagazinOnline #SocialMedia

Despre Noi

OnlineStart este serviciul specializat in dezvoltarea si implementarea site-urilor de prezentare si a magazinelor online, oferit de Dow Media. Din 2004 pana in prezent am realizat sute de site-uri de orice tip. Fie ca este vorba de un web site complex precum un magazin online sau de un site de prezentare, procesul de realizare al acestuia implica atat costuri, cat si o perioada de timp clar delimitata la inceputul proiectului. Datorita faptului ca un numar foarte mare de clienti a solicitat un website sau un magazin online ieftin, care sa fie realizat intr-o perioada scurta de timp, in 2006 a luat nastere OnlineStart.

Toate temele pe care le propunem sunt contruite pe platforma WordPress, au un design modern, profesional si sunt optimizate pentru motoarele de cautare. In plus, fiecare site este responsive, adica se adapteaza in functie de dimensiunea ecranului dispozitivului de pe care este accesat (laptop, telefon mobil sau tableta).

Indiferent de varianta de site pentru care optezi, procesul de dezvoltare si implementare este acelasi:

  • discutia initiala cu clientul in cadrul careia se stabilesc elementele esentiale ale site-ului;
  • se realizeaza mai multe propuneri in functie de aspectele discutate;
  • alegerea domeniului si a pachetului de gazduire web;
  • implementarea elementelor stabilite impreuna cu clientul;
  • testarea functionalitatilor site-ului;
  • oferirea suportului tehnic pentru fiecare client in parte;
  • adaugarea proiectului in portofoliul nostru.

OnlineStart iti pune la dispozitie o gama variata de modele/templates pentru site-ul tau de prezentare, magazinul online sau chiar pentru sigla companiei. De la site-uri de turism, de bijuterii, de frumusete, pana la site-uri de echipamente si unelte, de sanatate sau imobiliare, la noi gasesti modelul potrivit. Tu alegi aspectul site-ului sau al siglei, iar noi il personalizam in functie de dorintele si nevoile tale!

Optimizare SEO by SEOElite

Web Design realizat de DowMedia

Gazduire Web by BugetHost

© Toate drepturile rezervate - Dow Media Consulting SRL - Splaiul Independentei 202B, Bucuresti, Sector 6
cloud-synckeyboardlaptop-phone