#Logo #WebSite #MagazinOnline #SocialMedia

Cum sa creezi un site ieftin?

Crearea unui site ieftin care sa arate foarte bine, sa contribuie la indeplinirea obiectivelor stabilite poate fi o misiune extrem de dificila, in special pentru persoanele fizice sau pentru cei care detin afaceri de mici dimensiuni. In goana dupa crearea unui site ieftin, pierd din vedere lucruri esentiale care afecteaza afacerea - utilizeaza programe si tehnologii care nu mai sunt la moda, ceea ce duce la ingreunarea procesului de incarcare a site-ului, se limiteaza doar la cateva pagini, nu adauga continut sau imagini noi. Toate acestea contribuie la deteriorarea imaginii afacerii tale online, de la pozitia pe care o ocupa in rezultatele motoarelor de cautare pana la faptul ca vizitatorii site-ului nu se transforma in clienti. Pentru a evita aceste situatii in timp ce suma pe care o investesti in dezvoltarea site-ului se incadreaza in bugetul tau, trebuie sa iei in calcul urmatoarele aspecte:

Design profesional
Design-ul, atat al logo-ului, cat si al site-ului conteaza foarte mult pentru clienti, de la alegerea culorilor, pana la imaginile sau fonturile folosite. O modalitate simpla si gratuita este alegerea unei platforme de tipul CMS (content management system). De exemplu, WordPress ofera utilizatorilor o multime de teme gratuite, ceea ce ii ajuta pe antreprenorii online sa creeze un site ieftin, dar cu un design profesional. Singurul cost implicat fiind cel de gazduire web.

Gazduire web
Desi sunt o multime de companii care ofera servicii gratuite de hosting, nu este o alternativa sigura. Majoritatea site-urilor care utilizeaza un serviciu de gazduire gratuit risca sa fie sterse de catre compania de hosting. O solutie mult mai sigura este sa optezi pentru un serviciu de gazduire pentru care trebuie sa platesti o taxa lunara sau anuala, in functie de politica firmei cu care colaborezi. Printr-0 simpla cautare pe Google "gazduire web ieftina" poti gasi rapid serviciul care te intereseaza.

Continut 
Cea mai ieftina solutie in ceea ce priveste continutul site-ului, este sa il scrii tu. Un site actualizat atrage un numar mare de vizitatori si ajuta la obtinerea unei pozitionari bune in rezultatele motoarelor de cautare. Pe langa descrierile produselor sau serviciilor, o buna modalitate de a crea continut valoros este prin intermediul blog-ului. De asemenea, clientii pot contribui la crearea de continut prin postarea de testimoniale.

Pagina "Despre noi"
Profita de aceasta pagina pentru a ii ajuta pe clienti sa se familiarizeze cu compania si echipa ta. Concentreaza-te pe prezentarea elementelor care te diferentiaza de concurenta si include beneficiile pe care le au clientii care colaboreaza cu firma ta ( de ex. suport tehnic disponibil non-stop, pe diferite canale- email, telefon, chat online etc.). De asemenea, poti include o imagine cu echipa pentru a-i ajuta pe vizitatori sa isi faca o idee despre persoanele care se afla in spatele afacerii.

Pentru a crea un site ieftin trebuie sa iei in calccul faptul ca va trebui sa te ocupi personal de continut, optimizare, planificarea si implementarea strategiilor de marketing (inclusiv social media) si multe alte lucru care contribuie la dezvoltarea unui brand in mediul online. Daca nu ai cunostintele sau timpul necesar pentru a realiza aceste lucruri, cea mai buna metoda este de a apela la specialisti cu experienta.

Optimizare SEO by SEOElite

Web Design realizat de DowMedia

Gazduire Web by BugetHost

© Toate drepturile rezervate - Dow Media Consulting SRL - Splaiul Independentei 202B, Bucuresti, Sector 6
cloud-synckeyboardlaptop-phone