#Logo #WebSite #MagazinOnline #SocialMedia

Social Media Marketing

Social Media este o componenta importanta a strategiei de marketing unei companii. Spre deosebire de alte metode de marketing, precum organizarea de concursuri, tiparirea pliantelor si a brosurilor, strategia de marketing prin intermediul retelelor de socializare ii ajuta pe antreprenori sa economiseasca timp si bani, si sa primeasca rapid o reactie din partea publicului tinta. Social Media este o modalitate sigura de a distribui continut, fie ca este vorba de un articol de pe blog sau un clip video, acesta poate ajunge viral in mediul online. Fiecare retea de socializare este folosita intr-un anumit scop, Facebook este utilizata pentru a transforma clientii in prieteni, Twitter pentru a dezbate impreuna cu clientii si potentialii clienti subiecte de actualitate, iar Instagram pentru a distribui imagini originale.

Pentru a identifica retelele de socializare pe care afacerea ta trebuie sa fie prezenta, echipa OnlineStart realizeaza o analiza complexa a afacerii tale, identifica necesitatile acesteia si propune strategii personalizate in functie de elementele identificate. Implementarea strategiilor de marketing pe retelele de socializare este cea mai complicata etapa. Aceasta este faza in care ne focalizam atentia pe construirea mesajelor si textelor care sa aiba un impact puternic asupra cititorilor. Contributia noastra nu se opreste aici. Monitorizam si masuram impactul fiecarei postari pentru a fi siguri ca fiecare client obtine rezultatele dorite.

Specialistii nostri in Social Media pot crea si actualiza constant conturile afacerii tale pe urmatoarele retele de socializare: Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn, Instagram sau Pinterest.

Optimizare SEO by SEOElite

Web Design realizat de DowMedia

Gazduire Web by BugetHost

© Toate drepturile rezervate - Dow Media Consulting SRL - Splaiul Independentei 202B, Bucuresti, Sector 6
cloud-synckeyboardlaptop-phone