small18

Model sigla 18

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Cele mai importante caracteristici ale acestei sigle, pe langa design-ul profesional si creativ sunt determinate de faptul sa textul, culorile pot fi schimbate cu usurinta, iar dimensiunile sunt ajustabile.

este potrivita pentru: hoteluri, restaurante, tipografii, agentie de publicitate, firma de consultanta financiara, firma de asigurari pentru locuinte, agentie de imobiliare, firma de mobila, magazin de bijuterii, firma de imbracaminte, magazin de incaltaminte, firma de consultanta in cariera, firma de consultanta in afaceri, studio de fotografie, ateliere de pictura.