small22

Model sigla 22

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Design minimalist, original si profesional pentru diferse categorii de afaceri. Culorile, fonturile si textele pot fi personalizate in functie de nevoile specifice ale utilizatorului.

Acest logo este potrivit pentru: firme de consulanta financiara, firme de inchirieri auto, firme de consultanta in afaceri, firme de materiale de constructii, service auto, magazine de carti, magazine de imbracaminte, magazine de incaltaminte, firme de IT, firme de echipamente sportive, firme de constructii, firme de amenajari interioare, magazine de bijuterii handmade.