small29

Model sigla 29

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Sigla minimalista, cu un design profesional, dar in acelasi timp simplu si usor de retinut. Utilizatorul poate realiza rapid si usor modificarile dorite.

Aceast model de sigla este potrivi pentru: cabinete medicale, magazine de imbracaminte, magazine de incaltaminte, firme de arhitectura, firma de consultanta financiara, firme de IT, magazine de jucarii, magazine de bijuterii handmade, firme de constructii, firme de curatenie, firme de arhitectura, firme de consultanta financiara, firme de resurse umane, hoteluri, restaurante, magazine de materiale textile, magazine de produse electrocasnice.