small35

Model sigla 35

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Intregul logo este compus din cercuri, de diferite dimensiuni si culori. In spatiul gol al cercului mai mic poate fi introdusa litera reprezentativa afacerii tale.

Sigla potrivita pentru: magazine de bijuterii handmade, firme de decoratiuni interioare, firme de design vestimentar, tipografii, restaurante, hoteluri, magazine de cadouri, magazine de jucarii, agentii de turism, firme de echipamente sportive, magazine de incaltaminte, magazine de accesorii, firme de arhitectura, firme de constructii, firme de inchirieri auto.