small11

Model sigla 11

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Logo creativ care se adapteaza cu succes unei afaceri, online sau offline, indiferent de domeniul de activitate al acesteia. Culorile, fonturile, dar mai ales textele pot fi modificate cu usurinta.

Acest model de sigla este potrivit pentru: firma de consultanta financiara, firma de consultanta juridica, firma de IT, firma de mobila, firma de amenajari interioare, firma de design vestimentar, firma de arhitectura, agentie de turism, restaurant, hotel, agentie de imobiliare, magazin de cadouri, magazin de jucarii, magazin de echipamente sportive, magazin de bijuterii handmade.