small12

Model sigla 12

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Design-ul profesional si creativ al acestei sigle ofera un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor. Elementele de forma unor ace se siguranta simbolizeaza putere, siguranta si incredere.

Sigla este potrivita pentru: firme de IT, firme de paza si protectie, firme de design vestimentar, magazin de echipamente tehnologice, firma de inchirieri auto, firma de constructii, magazin de materiale de constructii, firma de arhitectura, magazin de utilaje industriale, magazin de unelte si scule.