small21

Model sigla 21

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Logo versatil, care se potriveste unui numar nelimitat de tipuri de afaceri. Elemente precum culorile, textele, dimensiunea sau fonturile pot fi modificate in functie de dorintele utilizatorului.

Acest logo este potrivit pentru: firma de decoratiuni interioare, firma de mobila, tipografii, firma de design vestimentar, salon de machiaj, magazin de materiale textile, magazin de bijuterii, firme de jucarii, magazine de cadouri, atelier de pictura, studio de fotografie, salon de infrumusetare, salon de tatuaj, agentie de imobiliare, firma de design grafic.