small3

Model sigla 3

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Design-ul simplu reprezinta o caracteristica esentiala pentru un logo de succes. Acest logo imbina perfect eleganta si luxul cu simplitatea. Dimensiunea, culorile, fonturile – toate aceste elemente pot fi personalizate in functie de dorintele tale.

Sigla potrivita pentru: magazin de antichitati, hotel, restaurant, firma de design interior, firma de mobila, firma de design vestimentar, magazin de bijuterii handmade, firma de dulciuri, cofetarii, magazin de imbracaminte, magazin de cadouri, magazin de ceasuri.