small4

Model sigla 4

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Logo cu un design simplu, dar profesional. Culorile si textele pot fi modificate usor. Varianta finala a logo-ului va putea fi utilizata atat pe site-ul companiei, cat si pe materialele printate.

Aceasta sigla este potrivita pentru: firma de IT, magazin de bijuterii handmade, firma de consultanta financiara, magazin de mobila, magazin de imbracaminte, magazin de incaltaminte, magazin de echipamente sportive, restaurant, hotel, agentie de imobiliare, magazin de ceasuri, magazin de carti, firma de decoratiuni interioare, firma de arhitectura, magazin de materiale textile, magazin de cadouri, firma de design vestimentar, firma de mobila.