small45

Model sigla 45

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Pornind de la acest model de sigla, utilizatorul poate face modificarile necesare pentru a-si ajuta afacerea sa devina un brand. Culorile standard pot fi inlocuite rapid de culorile specifice companiei, la fel si fontul sau textul.

Acest logo este potrivit pentru: magazin de echipamente sportive, magazin de mobila, magazin de materiale textile, magazin de cadouri, cabinet de avocatura, hoteluri, agentii de imobiliare, restaurante, firme de consultanta financiara, firme de design vestimentar, magazine de ceasuri, magazine de bijuterii handmade.