small8

Model sigla 8

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Aceasta sigla are un design simplu, dar in acelasi timp profesional si elegant. Utilizatorul poate alege dimensiunea dorita, astfel incat compania sa fie reprezentata de un logo puternic, fie ca este vorba de site, de carti de vizita sau de orice alte materiale promotionale.

Sigla potrivita pentru: tipografii, firma de amenajari interioare, magazin de materiale textile, studio de fotografie, firme de design vestimentar, magazin de jucarii, magazin de cadouri, magazin de carti, magazin de dulciuri, restaurant, hotel, studio de pictura, firma de arhitectura, magazin de mobila.