small9

Model sigla 9

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Elementul grafic al acestei sigle poate fi utilizat singur sau poate fi introdus in numele firmei. De asemenea, culorile si fonturile pot fi modificate in functie de preferintele fiecarui utilizator.

Acest logo este alegerea perfecta pentru: agentie imobiliara, firma de constructii, magazin de materiale de constructii, firma de it, firma de mobila, firma de amenajari interioare, magazin de materiale textile, magazin de bijuterii handmade, firma de design vestimentar, firma de arhitectura, firma de utilaje de constructii.