small27

Model sigla 27

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

De la culori, pana la font sau forme, toate aceste elemente construiesc identitatea vizuala a unei companii. Acest model de sigla este potrivit atat pentru firme de mici dimensiuni, cat si pentru companii care isi desfasoara activitatea la nivel international.

Sigla este potrivita pentru: firme de transport, agentii de imobiliare, firme de consultanta in afaceri, firme de curierat, firme de echipamente sportive, magazine de carti, firme de design interior, firme de design vestimentar, centre spa, magazine de calculatoare, tipografii, firme de inghetata.