small32

Model sigla 32

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Acest model de sigla are un design minimalist si simplu, care se potriveste unui numar nelimitat de afaceri, din diverse domenii de activitate. Atat dimensiunea, cat si culorile sau textele pot fi modificate rapid.

Aceasta sigla este potrivit pentru: magazine de calculatoare, firme de mobila, firme de design grafic, firme de arhitectura, firme de IT, firme de constructii, firme de amenajari interioare, magazine de imbracaminte, magazine de incaltaminte, magazine de bijuterii, hoteluri, restaurante.