small47

Model sigla 47

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Design-ul de forma unei case, ne duce automat cu gandul la o echipa de profesionisti care ne vor ajuta in ceea ce priveste achizitionarea sau construirea unei locuinte, la amenajarea acesteia sau la asigurarea acestei impotriva dezastrelor. Din acest motiv, logo-ul este potrivit pentru: agentii de imobiliare, firme de arhitectura, firme de constructii, magazin de materiale de constructii, firme de asigurari pentru locuinta, firme de mobila, firme de design interior, magazin de decoratiuni interioare.