small26

Model sigla 26

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Succesul unui logo nu consta doar intr-un design frumos aranjat, ci in conpatibilitatea calitatilor brandului cu dimensiunea, forma, culorile si fonturile acestuia. Din acest motiv, utilizatorul are posibilitatea de a personaliza acest logo in functie de preferintele si necesitatile afacerii tale.

Acest logo este potrivit pentru: firme de telecomunicatii, firme de amenajari interioare, firme de constructii, magazine de materiale de constructii, magazine de unelte si scule, firme de arhitectura, agentii de imobiliare, magazine de mobila, firme de transport, edituri de carti.