small46

Model sigla 46

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Logo versatil, cu un design profesional care scoate in evidenta atuurile specifice ale unei afaceri, indiferent ca activeaza in domeniul constructiilor sau cel al fotografiei.

Aceasta sigla poate fi utilizata de catre:  firme de design interior, tipografii, croitorii, firme de consultanta financiara, banci, agentii de imobiliare, magazine de materiale de constructii, cabinete de avocatura, magazine de materiale textile, magazine de mobila, firme de arhitectura, firme de constructii, parc de distractii.