small20

Model sigla 20

Principalele caracteristici ale acestui logo sunt:

  • Simplitate – cu cat un logo este mai simplu, cu atat utilizatorul il va retine si il va recunoaste mai usor.
  • Versatilitate – fie ca adaugi logo-ul pe site, in semnatura de email sau pe cartile de vizita, acesta va arata perfect.
  • Rezistenta in timp – tendintele in design se schimba la fel de repede ca cele din moda. Aceasta sigla este rezistenta in timp.
  • Relevanta – pentru a putea fi recunoscut si retinut de utilizatori, sigla afacerii trebuie sa fie domeniului de activitate.
  • Optiuni avansate de personalizare – fiecare logo poate fi personalizat in functie de dorintele si nevoile specifice ale afacerii tale, de la culori pana la texte sau fonturi.

180 lei

Originalitate, simplitate, culoare. Acestea sunt cuvintele care iti vin in minte imediat ce ai vazut acest logo. Culorile, dimensiunea si fonturile logo-ului pot fi modificate rapid in functie de preferintele si nevoile specifice ale fiecarui client.

Acest model de logo este potrivit pentru: firme de energie electrica, firme de IT, firme de echipamente sportive, echipa de dans, magazine de imbracaminte, magazine de incaltaminte, restaurante, florarii, tipografii, ateliere de pictura, studiouri de fotografie, sali de fitness, firme de constructii, agentii de imobiliare, agentii de turism, firme de decoratiuni interioare, magazine de jucarii.